GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

iGo8.xxx i GarminXT na prestigiu 430, POMOC!

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> GPS Software
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Denisns
4 satelita

Pridružio: 15 Feb 2008

PorukaPoslao: Čet Okt 08, 2009 6:21 pm    Naslov: iGo8.xxx i GarminXT na prestigiu 430, POMOC! Odgovoriti sa citatom

Molba za dobre ljude koji su spremni da mi pomognu ali na PP da nebi bilo ovde cenzure! Dakle, zanima me koja verzija iGo8.xxx najbolje radi na prestigiu 430 i gde skinuti sa mapama, kao i GarminXT i kako ga instalirati u stvari i jedan i drugi program na mem.karticu! Hvala unapred!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Marko-NIS
bez GPS fix-a

Pridružio: 16 Sep 2009

PorukaPoslao: Čet Okt 08, 2009 8:12 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I mene zanima instalacija ovih softvera na karticu. Ako nije problem molim posaljite i meni na PP. Hvala!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> GPS Software Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu