GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum forum www.GPS-Srbija.com forum
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Detaljna karta Srbije za TomTom (v915) 2013 - konacno

Idi na stranu Prethodni  1, 2

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> TomTom mape
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
dejanns3
10 satelita

Pridružio: 07 Jul 2010

PorukaPoslao: Pet Nov 22, 2013 3:43 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Toza ::

Ima i dalje glupi bag da moraš da kucaš "Ulica Dimitrija Tucovića", a bez ovog ulica neće naći adresu. No to je i do softvera uređaja, nije do karti...

Pozdrav Arrow

Ni na jednom uredjaju nisam morao da kucam " Ulica ". Koji ti je Navcore, treba ovih dana da dobijem jedan bas takav?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dejanns3
10 satelita

PorukaPoslao: Pet Nov 22, 2013 3:48 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

mile.k ::
Pa vjerovatno im je contrast prodao kartu Very Happy

Znaci ipak je to Contrastova karta? Zato je nema u izdanju Top map? U redu, nisam znao, hvala.
Nazad na vrh
Toza
5 satelita

Pridružio: 12 Jun 2008

PorukaPoslao: Pet Nov 22, 2013 8:41 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

dejanns3 ::
Toza ::

Ima i dalje glupi bag da moraš da kucaš "Ulica Dimitrija Tucovića", a bez ovog ulica neće naći adresu. No to je i do softvera uređaja, nije do karti...

Pozdrav Arrow

Ni na jednom uredjaju nisam morao da kucam " Ulica ". Koji ti je Navcore, treba ovih dana da dobijem jedan bas takav?

Navcore 9.510
Nazad na vrh
MarKaba
11 satelita

Pridružio: 23 Maj 2010
Lokacija: Južna periferija BGD - 320km od centra - opština Kosovska Mitrovica

PorukaPoslao: Pet Nov 22, 2013 4:19 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Za @Markabu bi napisao krace ( citam da je vratio jedan uredjaj neuradjen ). Kako? Smile.

Svaka čast sve je lepo objašnjeno da sam čak i ja shvatio. Bravo Deki.

Vratio sam uređaj jer mi je čovek doneo u 13:00 sa pričom da ujutru rano mora u Neoplantu i da se neće vrćati do posle NG. S obzirom da mi je to prvi TomTom, a prethodno se nisam o njemu ama baš ništa informisao, mislio sam da je samo pisofkejk ali kao i do sada u životu zaHebao sam se. Kod mene je bila samo 3-4 sata.

Doći će on ponovo kod mene a tada ću da te podvrgnem maltretmanu Wink to je bolje nego da ti dođem u Neoplantu i pojedem svu slaninu i čvarke i popijem kantu CocaCole. Wink
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger
panta_kg
GPS pocetnik

Pridružio: 17 Nov 2013

PorukaPoslao: Sub Nov 23, 2013 10:18 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

hvala drugari,isprobacu sam pa ako neuspem ide sure u servis... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh
dejanns3
10 satelita

PorukaPoslao: Ned Nov 24, 2013 5:20 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

MarKaba ::
Za @Markabu bi napisao krace ( citam da je vratio jedan uredjaj neuradjen ). Kako? Smile.

Doći će on ponovo kod mene a tada ću da te podvrgnem maltretmanu Wink to je bolje nego da ti dođem u Neoplantu i pojedem svu slaninu i čvarke i popijem kantu CocaCole. Wink

Dodji brate slobodno. Bices drag gost. Samo ono oko koka kole ne pije vodu. Toga ovde nema. Osim za malu decu. Ima piva ( crnog, mlakog ), dobrog vina, domace rakije....Naravno, pogotovo sada, ima cvaraka, slanine. A rezanci s makom ??? Smile
Slobodno ponesi TomTom-ove, mi ih ovde radimo dzabe ( kada imamo vremena ). A i ne mozes da naplatis kada im je cena na Najlonu plafon 2000 din. Jos trgovci nisu skontali da ima mapa Srbije. Kada skontaju ( procitaju @Tozin post ), cena skace do neba. Na nekih 2400 din ako se ne cenjkas Smile. I trgovci, znajuci da ima mapa Srbije ( procitali ljudi @Tozin post ), savetuju kupcima da odnesu u servis. U servisu se cudom cude. Samo zato sto ne citaju. Za svaki slucaj, zovu tebe, mene @Tozu, @rikee-a, @ppecaxa, @mhavrana, @Gasasofta,....da ne nabrajam. Profije poput @Danijela necu ni da spominjem. On je vise potrudi se sam i dobices sve dzabe. Neces da se trudis, nemas vremena, plati. I servisi pitaju jel to moze i koliko kosta? @Toza kaze moze, ne kosta nista, to mi je hobi. Servis je nepoverljiv, boji se da nece biti dobro uradjeno, i nudi 500 din po uredjaju. @ppecax kaze ljudi jeste li vi normalni , sve je za dzabe na net-u. U " servisu " kazu nemamo mi vremena da se zahebavamo, a ionako mi naplatimo 2000 - 2500 din. I onda @Mhavran postavi pitanje ko je tu lud?
Sve je to u redu ( mislim pomoci ljudima ) ako je u pitanju 3-4 uredjaja mesecno . Sta kada pocne daati stize 50 - 100 uredjaja mesecno ?
Sve ovo je malp off ( ustvari puno )...malo sam umoran, nastavak ovih dana.
Nazad na vrh
Danijel
Moderator

Pridružio: 22 Feb 2007

PorukaPoslao: Uto Dec 03, 2013 4:53 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

...potrudi se sam i dobices sve dzabe. Neces da se trudis, nemas vremena, plati.

BRAVO - Sve receno u jednoj recenici! Very Happy
dejanns3
10 satelita

PorukaPoslao: Čet Dec 12, 2013 4:24 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo nastavak, i jos malo off-a. Radi se o nekim moralnim dilemama. Svi mi na ovom ( i nekim drugim ) forumu gledamo da pomognemo drugima kada su u pitanju bilo kakvi uredjaji vezani za GPS. Za tu pomoc ne trazimo nista. Tj., najveca nagrada je jedno " hvala ", a i kada " hvala " izostane, osecas neko zadovoljenje u sebi da si nekom pomogao.
Meni, a verujem i vecini ovde je navigacija hobi. Znaci, pored svog realnog posla, nalazimo vremena za diskusiju o GPS uredjajima koja moze ( a i ne mora ) da pomogne mnogima. To vreme koje nekako pronadjemo po meni ( nama ) je veliko, a po onome ko postavi pitanje pa na odgovor ceka nekoliko dana je jos vece. Evo, prvi priznajem da na vecinu pitanja uglavnom znam tacan odgovor ( ili bar pravac koji dovodi do resenja problema ). Kao neko ko gotovo svakodnevno prati ovaj ( i jos mnogo drugih ) forum, mogu da potvrdim da jednostavno nemam vremena da napisem odgovor na svako pitanje koje je ovde postavljeno. Pogotovo sto su pitanja cesto takva da vidis da se neko nije ni potrudio da ih sam resi, nego " zahteva " da mu u detalje bude objasnjeno sve i odmah, jer nema vremena da sam trazi resenje. Znaci, takvi cene svoje vreme koje nece da potrose guglajuci, nego traze od nas da potrosimo svoje vreme ( izrazeno u po nekoliko postova ) pomazuci njima besplatno. I jos se cesto ljute.
Naravno, kada neki od nas imaju iskustvo stotina ( i hiljada ) uradjenih uredjaja, cesto stvarno nije problem napisati odgovor na upit o nekom problemu.
Svakome od nas, siguran sam, nije problem da prepozna kada je pitanje postavljeno iz " ocaja ", a kada iz ciste bahatosti. Na pitanja iz bahatosti stvarno, i uz svu dobru volju, ne mogu vise da odgovaram, a na pitanja iz " ocaja ", kada imam vremena, hocu.
Sta sa onima ( pametnima ) koji znaju da koriste internet, a ne pada im na pamet da izgube dane i dane da rese svoj problem, a mogu da plate uslugu resavanja problema u kratkom roku?
Da li je greh naplatiti takvima 500 ili 1000 din, znajuci da ce biti srecni kao Nova godina?
Opet, cinjenica je da krades tudju svojinu, autorska prava. I zaradjujes na tome. I nije problem na par uredjaja. A ako je 100 uredjaja mesecno? To je 2.5 prosecnih plata u R. Srbiji. I to po cenama mnogo nizim nego sto " servisi " naplacuju.
I sve znajuci da je omrazeni Clinton pre 17 - 18 godina dao GPS besplatno svetu na raspolaganje.
Hehehe. Opet sam umoran, nastavak off-a ksnije, ako me Daniel ne obrise Smile.
Nazad na vrh
pedjazaječar
GPS pocetnik

Pridružio: 10 Feb 2014

PorukaPoslao: Pon Feb 10, 2014 9:59 pm    Naslov: pomoć za tomtom 750 Odgovoriti sa citatom

Pozdrav svima,
kupio sam skoro tomtom go 750 pa me interesuje kako da instaliram nove mape Srbije.Ja sam nov u ovome pa ako neko može malo detaljnije da mi pomogne oko ovoga

Hvala unapred Smile
Nazad na vrh
Danijel
Moderator

Pridružio: 22 Feb 2007

PorukaPoslao: Uto Feb 11, 2014 12:39 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

@pedjazajecar
Procitaj post na kraju prosle strane koji je napisao dejanns3. Sve je nacrtano. Nadji spomenute navcore, karte i softvere i uradi kako je dejanns3 napisao.
ivan 89
GPS pocetnik

Pridružio: 27 Dec 2013

PorukaPoslao: Uto Nov 04, 2014 1:22 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Moram da vam se svima zahvalim upravo ste mi spasili navigaciju belaja.Very Happy
Dobio sam polovnu kompletnu navigaciju tomtom GO 910 i vukla mi se po sobi jer nije imala noviju mapu a samim tim i Srbiju.
I jedan dan slucajno naletim na ovu temu i malo po malo ja naucih da ubacujem mape u moju navigaciju.
Bilo je tu peripetija i oko navcore-a pa oko mapa pa sve to treba pronaci na netu a da ne pominjem vreme provedeno pored monitora.
Sve u svemu ja naucih i sad imam navcore za auto sa novim mapama a i za kamion isto sa novim mapama i ako nemam kamion.Very Happy
Tako da sad nemam problema sa ubacivanjem mapa u navigaciju a i jos sto sta dodatno. Cool
Nazad na vrh
nebojsas
bez GPS fix-a

Pridružio: 21 Mar 2014

PorukaPoslao: Čet Jun 08, 2017 3:16 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dizem temu iz naftalina ali nemam izbora Smile

Drugar mi doneo Tomtom Via Live 125, na njoj su stare mape Srbije iz 2011god, v8.70. Instalirao sam My drive connect, prikljucio navigaciju, ali mi ne daje update za mape, samo gps fix i jos nesto sitno, sto sam i uradio, ali za mapu nista.
Skinuo sam mape "rucno" (Europe v9.85, 2.95GB) ali ne mogu da ih apdejtujem jer se uredjaj na kompu vidi kao Network device, ne kao removable disk, znaci ne mogu da mu pristupim preko exprorera i da kopiram mape. Svuda na netu gde sam gledao pise prikljucite uredjaj na komp, napravite backup kopiranjem svega sa memorije na pc i ubacite nove mape i po potrebi noviji Navcore (copy-paste).
Jel ima neko ideju kako da apdejtujem ovu navigaciju?

Edit:
izgleda da ne moze, na uredjaju je Navcore v12 a za njega ne postoji patch...
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> TomTom mape Sva vremena su GMT + 2 sata
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Strana 2 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu