GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum forum www.GPS-Srbija.com forum
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Tomtom i Nokia N70

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> Symbian UIQ GPS uredjaji
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Neutrinoso
GPS pocetnik

Pridružio: 19 Avg 2008

PorukaPoslao: Uto Avg 19, 2008 6:48 pm    Naslov: Tomtom i Nokia N70 Odgovoriti sa citatom

Koja verzija Tomtom-a radi dobro na Nokiji N70 i naravno koje mape (verzija) ako neko ima iskustva sa foruma dobro bi dosla mala pomoc.

Hvala!!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Neutrinoso
GPS pocetnik

Pridružio: 19 Avg 2008

PorukaPoslao: Pet Avg 29, 2008 7:53 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kako stvari stoje, malo sam istrazivao ovih par dana kako sam imao vremena i Tomtom v5.20 radi odlicno sa mapama "Eastern_Europe-Map_v608". U tu mapu je ukljucena i Srbija, a sto se tice Evrope, koristio sam mapu "TT5Plus-maps".

Mozda nekom zatreba, a da ne gubi puno vremena. Smile
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
MerxAgok
GPS pocetnik

Pridružio: 15 Mar 2016

PorukaPoslao: Uto Mar 22, 2016 10:03 pm    Naslov: Tomtom i Nokia N70 Odgovoriti sa citatom

Hi,

Very old, sorry. But I need the map of France for my Nokia 9300 with TomTom Mobile 5 software App.version 5.200 443 .

Can anybody help? Thanks.

Frans
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> Symbian UIQ GPS uredjaji Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu