|
www.GPS-Srbija.com GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
ceda GPS pocetnik
Pridružio: 27 Jul 2010 Poruke: 1 Lokacija: beograd
|
Poslao: Uto Jul 27, 2010 7:58 am Naslov: problem sa Tevion Gps |
|
|
nemam pojma kako da krenem da radim sa ovim uredajem u ostalom i na engleskom ne mogu ni da aktiviram drzavu ni jezik engleski je onaj sto koristim hteo bih srpski i jel neko zna nesto o tom uredaju mislim da nije neki profi ali bar osnovno itd.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Gasasoft 11 satelita

Pridružio: 13 Maj 2008 Poruke: 631 Lokacija: Kraljevo
|
Poslao: Uto Jul 27, 2010 8:51 am Naslov: |
|
|
Imao sam jedan Tevion na servisu prošle godine i stvari stoje ovako.
3,5 inča displej, 12 Mb interne memorije na kojoj je bila prilagođena verzija Igo2006 (odavno zastareo), u root-u kartice je bio fajl addons.txt u kojem se nalazila putanja do navigacionog programa. 12Mb je malo za Igo8 i treba ga staviti na SD karticu.
Njegov sistem SD karticu vidi kao Storage Card, dovoljno je bilo izmeniti putanju u addons.txt da vodi do Igo8.exe koji se nalazi na SD kartici u folderu Igo8 i sve je proradilo na prvu. Nisam upisao na kom portu mu radi GPS prijemnik, ali igo to sam određuje. Igo8 ga ima u devices tako da se taj problem rešava tako što se u sys.txt ubaci linija:
[device]
type="CARPOINTA1000"
To je billo za model Teviona koji sam ja imao, možda ti imaš neku drugu verziju.
Takođe sam primetio i da mu je ulazni napon 12 V, a ne 5 kao kod većine uređaja.
To su početne smernice, ako imaš isti uređaj onda nije problem |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|