GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

problem sa Tevion Gps

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> www.gps-srbija.com
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
ceda
GPS pocetnik

Pridružio: 27 Jul 2010

PorukaPoslao: Uto Jul 27, 2010 7:58 am    Naslov: problem sa Tevion Gps Odgovoriti sa citatom

nemam pojma kako da krenem da radim sa ovim uredajem u ostalom i na engleskom ne mogu ni da aktiviram drzavu ni jezik engleski je onaj sto koristim hteo bih srpski i jel neko zna nesto o tom uredaju mislim da nije neki profi ali bar osnovno itd. Embarassed Embarassed
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Gasasoft
11 satelita

Pridružio: 13 Maj 2008

PorukaPoslao: Uto Jul 27, 2010 8:51 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Imao sam jedan Tevion na servisu prošle godine i stvari stoje ovako.
3,5 inča displej, 12 Mb interne memorije na kojoj je bila prilagođena verzija Igo2006 (odavno zastareo), u root-u kartice je bio fajl addons.txt u kojem se nalazila putanja do navigacionog programa. 12Mb je malo za Igo8 i treba ga staviti na SD karticu.
Njegov sistem SD karticu vidi kao Storage Card, dovoljno je bilo izmeniti putanju u addons.txt da vodi do Igo8.exe koji se nalazi na SD kartici u folderu Igo8 i sve je proradilo na prvu. Nisam upisao na kom portu mu radi GPS prijemnik, ali igo to sam određuje. Igo8 ga ima u devices tako da se taj problem rešava tako što se u sys.txt ubaci linija:

[device]
type="CARPOINTA1000"

To je billo za model Teviona koji sam ja imao, možda ti imaš neku drugu verziju.
Takođe sam primetio i da mu je ulazni napon 12 V, a ne 5 kao kod većine uređaja.
To su početne smernice, ako imaš isti uređaj onda nije problem
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> www.gps-srbija.com Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu