GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Problem sa baterijom

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Dodatna oprema
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
DzoniN
GPS pocetnik

Pridružio: 17 Avg 2008

PorukaPoslao: Uto Jun 01, 2010 11:19 am    Naslov: Problem sa baterijom Odgovoriti sa citatom

Prvo ne znam da li sam pogodio mesto za temu, a drugo moj problem je baterija na Crypton-u S2000.
Problem je taj da se baterija jednostavno "nadula". Uredjaj radi dok je na struji, cim se skine sa adaptera on se ugasi.
Da li je neko imao slicno iskustvo i da li postoji servis gde bi se ovo moglo popraviti?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kreculj
6 satelita

Pridružio: 12 Maj 2008

PorukaPoslao: Uto Jun 01, 2010 12:10 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Skines, odes u prodavnicu mobilnih telefona i kupis neku koja je istih V a mA vise i sam je stavis. To sam i ja uradio i sada sve radi kako bi trebalo ali na Mio uredjaju.
Gasasoft
11 satelita

Pridružio: 13 Maj 2008

PorukaPoslao: Sre Jun 02, 2010 9:22 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Došao mi je na servis jedan Crypton S2000 sa identičnim problemom. Baterija naduvena kao balon. Pritisak je bio toliki da je počupao šrafove sa jedne strane uređaja i ono se otvorilo. Zamenio sam bateriju i sve je proradilo normalno. Najgore što je moglo da se dogodi je da prsne displej pod pritiskom.
Opasnost kod ovakvih slučajeva koji nisu retki sa Li-Ion baterijama može da bude velika. To se uglavnom dešava kada ode elektronika za kontrolu punjenja baterije.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
kreculj
6 satelita

Pridružio: 12 Maj 2008

PorukaPoslao: Čet Jun 03, 2010 8:04 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pa zbog toga sam i rekao u jednoj od tema da ako se menja baterija sa nekom drugom obavezno elektroniku ostaviti od stare baterije!!!
Ko zna kakva je nova elektronika, a u slucajevima kada se naduva promeniti komplet, naravno.
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Dodatna oprema Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu