| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
corba 3 satelita
Pridružio: 19 Jun 2009 Poruke: 34 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Ned Avg 02, 2009 4:30 pm Naslov: |
|
|
| a jel postoji nacin da se uredjaj poveze na racunar |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
corba 3 satelita
Pridružio: 19 Jun 2009 Poruke: 34 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Ned Avg 02, 2009 7:05 pm Naslov: |
|
|
| i jel bi mogao neko da mi kaze da li je moguce izmeniti u ovom uredjaju aj fajl pa da troklikom na dugme becker umesto explorera otvori igo sa kartice.....ja sam pokusao da samo dobacim ono explorer = storage card\igo\igo.exe, ali otvori ponovo explorer |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sasa86 GPS pocetnik
Pridružio: 05 Feb 2010 Poruke: 1 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Pet Feb 05, 2010 4:07 pm Naslov: |
|
|
Zdravo , ja sam Saša iz Beograda, i hteo bih da zamolim za malu pomoć ili savet , a vezano je za Becker gps uredjaj.
Kupio sam polovan Becker Traffic Assist Highspeed 7934 gps uredjaj, ali uz njega nisam dobio ni njegov USB kabl niti njegov disk koji ide uz njega . USB kabal sam nabavio, ali neznam kako bih i gde mogao da nabavim taj disk??? Pa me zanima znali neko kako da dodjem do njega...
Sam uredjaj radi bez problema, ali su mu jako loše uradjene mape za Srbiju,BIH i Crnu Goru, koliko sam uspeo da primetim,a u njemu su ubacene mape od 2007. godine.
Pa me zanima na koji način mogu da ubacim novije mape??? , a problem mi je i taj što mi PC neprepoznaje ovaj uređaj kad ga priključim na USB,samo mi javi: USB Device Not Recognized, pa neznam kako uopšte mogu da pristupim tom uredjaju????
Probao sam da ga prepoznam preko Microsoft ActiveSync 3.8 i 4.5 , ali neuspešno.
Ako neko ima ideju kako da prepoznam ovaj uredjaj na PC-u i preko kog programa, bio bih mu zahvalan , pa ako bi to uspeo da rešim, onda bih pokusao sa tim ubacivanjem novijih mapa u njega.
Ja vam se mnogo zahvaljujem unapred i nadam se da ce bar neko dati odgovor ili bar ideju kako to da resim.
[/b] |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
barsa10 GPS pocetnik
Pridružio: 24 Jan 2010 Poruke: 9 Lokacija: negdje tu
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 8:22 pm Naslov: becker |
|
|
drug mislim da bi ti bilo dobro da prvo skineš microsoft activesync 4.5 sa njim ti ide povezivanje sa kompom odnosno između kompa i uređaja...i preko tog programa se sve radnje izvšavaju...tj tek tada ćeš imati pristup svome pna.
u my kompjuter imaćeš izgled mobitela(alat)...
pošto kažeš da si kupio polovan možda bi ti dobro bilo da na njega onda staviš igo8 jer perfektno radi na njemu..garmin nisam probao ali znam da i on može na njega.... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
varicak 4 satelita

Pridružio: 28 Jul 2009 Poruke: 60 Lokacija: Vrsac, Vojvodina
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 11:02 pm Naslov: |
|
|
| Kako sam ja povezao Becker Z99 na komp?! Iskljucio sam uredjaj skroz, znaci ne u sleep mode nego totalo (drzis Becker dugme nekoliko sekundi, dok se sasvim ne ugasi). Onda sam ga povezao preko USB na komp i ukljucio ga ponovo. Pojavio mi se u win.expl. novi prozor sa Becker memorijom i to je to, uredjaj je povezan. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mhavran 5 satelita

Pridružio: 17 Apr 2009 Poruke: 104 Lokacija: Stara Pazova
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 11:12 pm Naslov: |
|
|
Pošto nemaš orginalni CD probaj preko oficijalnog sajta da ga vratiš na originalno stanje. Verovatno, kada si ga uzeo plovan neko je već čačkao po njemu. Da bi sa oficijalnog sajta preuzeo orginal ''system software'' popuni ovde: https://dl.becker.de/register/register.aspx?lang=enGB&type=7934 i skini software. A posle eksperimentiši kao SVETA koji je i postavio ovu temu. 
Poslednji izmenio mhavran dana Uto Feb 09, 2010 7:16 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mhavran 5 satelita

Pridružio: 17 Apr 2009 Poruke: 104 Lokacija: Stara Pazova
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 11:29 pm Naslov: |
|
|
| @ Varicak : da li si menjao softwer verziju ili imaš još onu staru(8.3.1.70118) sa kojom si imao problema??????????? Pošto ja moj Becker 7928 sa tom verzijom još nisam uspeo da spojim sa PC-jem preko USB-a. Sa orginal verzijom je radilo OK. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
djapeks GPS pocetnik
Pridružio: 15 Mar 2010 Poruke: 1 Lokacija: krusevac
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 11:37 pm Naslov: |
|
|
| imam problem sa becker-om 7988,ne mogu da napravim novi folder u storage card. Ako znate kako to da uradim kazite...unapred hvala |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mlgagi GPS pocetnik
Pridružio: 30 Dec 2009 Poruke: 6 Lokacija: Smederevo
|
Poslao: Ned Mar 28, 2010 11:25 pm Naslov: |
|
|
| imam problem sa beckerom 7934, naime pokusao sam da mu ubacim miomap 3.3, tj da mu promenim originalni mnav folder sa ovim mojim, ali u pola kopiranja mi je blokirao i sada kad ga upalim na ekranu stoji samo logo, ima li mu pomoci i na koji nacin da vratim sve na fabricko stanje.... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Ekolab 12 satelita

Pridružio: 27 Mar 2008 Poruke: 710 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 11:17 am Naslov: |
|
|
Imas ali veoma tesko, tim beckerima puca Resident Flash dok kazes keks, tako da kada se radi sa njim veoma oprezno, samo da se malo upisuje na sam flash, mora sve da ide na karticu  _________________ http://rapidshare.com/files/340569064/ThankYou.txt |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mlgagi GPS pocetnik
Pridružio: 30 Dec 2009 Poruke: 6 Lokacija: Smederevo
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 8:59 pm Naslov: |
|
|
| znaci nema mu pomoci, da li da ga nosim u servis ili ako neko moze da mi objasni kako da pokusam da mu vratim originalni softver ili instaliram ubacim neki drugi |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
varicak 4 satelita

Pridružio: 28 Jul 2009 Poruke: 60 Lokacija: Vrsac, Vojvodina
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 9:48 pm Naslov: |
|
|
| mhavran :: | | @ Varicak : da li si menjao softwer verziju ili imaš još onu staru(8.3.1.70118) sa kojom si imao problema??????????? Pošto ja moj Becker 7928 sa tom verzijom još nisam uspeo da spojim sa PC-jem preko USB-a. Sa orginal verzijom je radilo OK. |
Ne, ne, ništa nisam menjao. To je SW koji je bio na njemu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zdim GPS pocetnik
Pridružio: 20 Maj 2010 Poruke: 2 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Pet Maj 21, 2010 2:50 pm Naslov: Mio Map 3.3 na Becker 7934 |
|
|
NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN ZA INSTALACIJU NA BECKER 7934:
Postupak je jednostavan, ne treba nikakav unlock uređaja.
Skinite sa neta Mio Map 3.3 for Becker. Povežite uređaj sa kompjuterom, MNAV folder na My flash disku preimenujte u MNAV 1 ili ga obrišite i beckupujte. Napraviti novi folder MNAV i u njega postaviti Mio Map.
Mape idu u folder maps na SD kartici (mape su site za Igo 6 i Mio Map 3.3).
Da bi sve stalo na My flash disk obrisati sve nepotrebne jezike u folderu Lang.
Resetovatiuređaj i trebalo da sve proradi iz prve. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|