|
www.GPS-Srbija.com GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
xxmarkoxx GPS pocetnik
Pridružio: 04 Feb 2010 Poruke: 3 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Čet Feb 04, 2010 6:59 pm Naslov: Pomozite mi da odlucim |
|
|
Postovanje dobi ljudi,
elem, resio sam da kupim neki navigator. Ne treba mi nikakvo cudo, obican, uredjaj koji ce mi pomoci par puta godisnje kada krenem negde dalje na put.
Zaista mi ne treba nista od silnih dodatnih opcija, najbitnije je da radi navigator lepo, da mogu sam da ubacujem mape ili softver ceo.
Cena pa oko 80 e.
KOliko gledam po oglasima, ponuda je spala na 3 modela.
BLUEBERRY 2GO432
BLUEBERRY 2GO431 (cini mi se najlepsi dizajn)
GOCLEVER 4366 Serbia
Dakle, koji? Ne razumem se mnogo u sve to pa mi svaki savet mnogo znaci
Da li su svi otkljucani ili moram sam da se cimam oko njih? Koje febricke sotfvere imaju i koje bih mogao na koji da stavim? Treba mi karta cele evrope.
Hvala svakom ko pronadje malo vremena i dobre volje da pomogne |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Ekolab 12 satelita

Pridružio: 27 Mar 2008 Poruke: 710 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Poslao: Čet Feb 04, 2010 8:14 pm Naslov: |
|
|
Samo GoClever kvalitetnije izgleda kada ga uzmes u ruku, a Bluberry je takav kinez, da bi trebao da se zove KinezoBerry, ali dobro i GoClever jeste Kinez, sta danas nije, ali mnogo ozbiljnije izgleda, iskreno da ti kazem ja ne bih uzeo ni jedan od tih, uzmi Mio Moov ili MioDigiwalker ili Garmin i da te vidi bog.. _________________ http://rapidshare.com/files/340569064/ThankYou.txt |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|