GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Pomozite mi da odlucim

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> www.gps-srbija.com
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
xxmarkoxx
GPS pocetnik

Pridružio: 04 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Feb 04, 2010 6:59 pm    Naslov: Pomozite mi da odlucim Odgovoriti sa citatom

Postovanje dobi ljudi,
elem, resio sam da kupim neki navigator. Ne treba mi nikakvo cudo, obican, uredjaj koji ce mi pomoci par puta godisnje kada krenem negde dalje na put.
Zaista mi ne treba nista od silnih dodatnih opcija, najbitnije je da radi navigator lepo, da mogu sam da ubacujem mape ili softver ceo.
Cena pa oko 80 e.
KOliko gledam po oglasima, ponuda je spala na 3 modela.

BLUEBERRY 2GO432
BLUEBERRY 2GO431 (cini mi se najlepsi dizajn)
GOCLEVER 4366 Serbia

Dakle, koji? Ne razumem se mnogo u sve to pa mi svaki savet mnogo znaci
Da li su svi otkljucani ili moram sam da se cimam oko njih? Koje febricke sotfvere imaju i koje bih mogao na koji da stavim? Treba mi karta cele evrope.

Hvala svakom ko pronadje malo vremena i dobre volje da pomogne
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Ekolab
12 satelita

Pridružio: 27 Mar 2008

PorukaPoslao: Čet Feb 04, 2010 8:14 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Samo GoClever kvalitetnije izgleda kada ga uzmes u ruku, a Bluberry je takav kinez, da bi trebao da se zove KinezoBerry, ali dobro i GoClever jeste Kinez, sta danas nije, ali mnogo ozbiljnije izgleda, iskreno da ti kazem ja ne bih uzeo ni jedan od tih, uzmi Mio Moov ili MioDigiwalker ili Garmin i da te vidi bog..
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> www.gps-srbija.com Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu