GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Torbica za Prestigio 430

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Dodatna oprema
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
iv
bez GPS fix-a

Pridružio: 13 Avg 2009

PorukaPoslao: Čet Avg 20, 2009 11:53 pm    Naslov: Torbica za Prestigio 430 Odgovoriti sa citatom

Pozdrav,
Nedavno sam dobio Prestigio 430 i super sam zadovoljan kako radi. Medjutim, uz njega ne dolazi nikakva torbica za nosenje pa sam se dao u potragu za nekom odgovarajucom...
Vidim da u GPS centru ima Hama torbica za 4.3" uredjaje (npr. ova), pa me interesuje da li staje 430-ka u nju (deklarisana unutrasnje sirina torbice je par milimetara manja od uredjaja - 80mm torbica, 83mm Prestigio)?
Druga varijanta, video sam da se uz novi Prestigio 450 dobija i torbica. Nigde nisam uspeo da nadjem sliku same torbice, tako da ne znam kakva je (kozna?) niti da li pasuje i za 430. Da li uopste moze da se nabavi posebno?
Danijele, pomagaj ako mozes nekako Smile

P.S. Naravno, dajte ako znate i neka druga resenja. Koje torbice vi koristite za Prestigio 430?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
SERHIO
GPS pocetnik

Pridružio: 28 Jan 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 01, 2010 11:08 am    Naslov: TORBICA ZA PRESTIGIO 430 Odgovoriti sa citatom

Vidim da si tražio torbicu za PRESTIGIO 430! Pre neki dan sam kupio PRESTIGIO 4120 od 4,3", pa me interesuje jesi li pronašao torbicu, i ako jesi - gde, obzirom da sam i ja zaintersovan? Uz model 5120 ide firmirana Prestigio torbica, ali on ima 5" monitor!!
Nazad na vrh
ppecaxxx
7 satelita

Pridružio: 05 Jun 2009

PorukaPoslao: Pon Feb 01, 2010 2:40 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ne znam da li ste pristalice onih torbica koje idu preko ramena, ili oko vrata, ili dijagonalno... kako god.

Ja kupio kod Kineza jednu crnu torbicu platnenu, sa prednje strane ima dva dzepa, za pare i za dokumenta, a sa zadnje strane jedan dzep celom visinom. Onda sam u taj zadnji dzep ubacio pravougaonik isecen od podloge za misa... i tu ubacim svoj Mio, okrenut ekranom prema podlozi... staje bez problema... i nema zime Smile

Sve za 100din.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Dodatna oprema Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu