|
www.GPS-Srbija.com GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
iv bez GPS fix-a
Pridružio: 13 Avg 2009 Poruke: 11 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Čet Avg 20, 2009 11:53 pm Naslov: Torbica za Prestigio 430 |
|
|
Pozdrav,
Nedavno sam dobio Prestigio 430 i super sam zadovoljan kako radi. Medjutim, uz njega ne dolazi nikakva torbica za nosenje pa sam se dao u potragu za nekom odgovarajucom...
Vidim da u GPS centru ima Hama torbica za 4.3" uredjaje (npr. ova), pa me interesuje da li staje 430-ka u nju (deklarisana unutrasnje sirina torbice je par milimetara manja od uredjaja - 80mm torbica, 83mm Prestigio)?
Druga varijanta, video sam da se uz novi Prestigio 450 dobija i torbica. Nigde nisam uspeo da nadjem sliku same torbice, tako da ne znam kakva je (kozna?) niti da li pasuje i za 430. Da li uopste moze da se nabavi posebno?
Danijele, pomagaj ako mozes nekako
P.S. Naravno, dajte ako znate i neka druga resenja. Koje torbice vi koristite za Prestigio 430? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
SERHIO GPS pocetnik
Pridružio: 28 Jan 2010 Poruke: 7 Lokacija: ISTOK SRBIJE
|
Poslao: Pon Feb 01, 2010 11:08 am Naslov: TORBICA ZA PRESTIGIO 430 |
|
|
| Vidim da si tražio torbicu za PRESTIGIO 430! Pre neki dan sam kupio PRESTIGIO 4120 od 4,3", pa me interesuje jesi li pronašao torbicu, i ako jesi - gde, obzirom da sam i ja zaintersovan? Uz model 5120 ide firmirana Prestigio torbica, ali on ima 5" monitor!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ppecaxxx 7 satelita
Pridružio: 05 Jun 2009 Poruke: 236 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Poslao: Pon Feb 01, 2010 2:40 pm Naslov: |
|
|
Ne znam da li ste pristalice onih torbica koje idu preko ramena, ili oko vrata, ili dijagonalno... kako god.
Ja kupio kod Kineza jednu crnu torbicu platnenu, sa prednje strane ima dva dzepa, za pare i za dokumenta, a sa zadnje strane jedan dzep celom visinom. Onda sam u taj zadnji dzep ubacio pravougaonik isecen od podloge za misa... i tu ubacim svoj Mio, okrenut ekranom prema podlozi... staje bez problema... i nema zime
Sve za 100din. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|