GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

kako otkljucati 2go510b blueberry

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> GPS za napredne GPS korisnike
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
sileBA
GPS pocetnik

Pridružio: 23 Jan 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 23, 2010 8:54 pm    Naslov: kako otkljucati 2go510b blueberry Odgovoriti sa citatom

imam ovu navigaciju i zadovoljan sam njenim radom.Uz GPS sam dobio i softver IGO8 i krs karti tako da na SD kartici od 2 GB skoro da nemam slobodne memorije. Kada ga povezem na PC on ga vidi kao USB ali na kartici nevidi softver i karte.Kako da apdejtujem karte i kako da softver i postojece karte prekopiram na vecu SD karticu?

POOMOOZIITEEEE !
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Gasasoft
11 satelita

Pridružio: 13 Maj 2008

PorukaPoslao: Sub Jan 23, 2010 9:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pa, brate prelistaj malo forum. O tom uređaju se u poslednjih nekoliko dana piše naveliko, ima i toga kako se otključava.
Koristi opciju "traži" iz menija.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
sileBA
GPS pocetnik

Pridružio: 23 Jan 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 23, 2010 9:44 pm    Naslov: instalirao sam ActivSync i opet nista. Odgovoriti sa citatom

komp nevidi GPS - nemoze da ga detektuje, a ja nisam neki forumas (ovo mi je prvi registrovan forum) pa se ne snalazim.Izvini ako te smaram ali ako moze malo da mi pojasnis bio bih ti bas zahvalan.
Nazad na vrh
Gasasoft
11 satelita

Pridružio: 13 Maj 2008

PorukaPoslao: Sub Jan 23, 2010 9:53 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kupi neki čitač kartica i prosto prekopiraj kompletan sadržaj sa jedne na drugu. U slučaju da je softver originalan onda ta opcija neće moći jer je kodiran za ID kartice, ali ništa te ne košta da probaš.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
M_A_R_K_O
4 satelita

Pridružio: 18 Dec 2009

PorukaPoslao: Sre Jan 27, 2010 7:12 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

http://www.gps-srbija.com/viewtopic.php?t=2271

sileBA, eto ti link za temu o 2Go510B uređaju gdje se dosta pričalo o njemu!
Na prvoj strani imaš uputstvo i potrebne fajlove za otključavanje koje je postavio upravo Gasasoft!

Nego nije mi jasno, kako na kartici nema slobodnog mjesta, a na njoj nema ništa,
tj. kompjuter ne vidi ništa na njoj? Da li si ti uzeo nov ili polovan uređaj gdje je neko instalirao IGO softver?

Kompjuter ga vidi samo kao USB je moraš prvo da otključaj uređaj, pa da prebacis USB Mode na ActivSync!
I ja imam isti uređaj ali on nema internu memoriju, tako da sam IGO instalirao na karticu! Ako ti imaš model koji možda ima
internu memoriju gdje je instaliran IGO, nije mi jasni kako i čime ti je kartica popunjena...? Wink

Ajde ti prelistaj ovaj topic što sam ti postavio, otključaj uređaj, pa
se javi tamo ili ovdje... Još bolje tamo, da imamo jedan zbirni topic o ovom uređaju... Wink
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> GPS za napredne GPS korisnike Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu