GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum www.GPS-Srbija.com
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Novi Prestigio 450 BT sa Bluetooth funkcijom

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Novosti i testovi
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Danijel
Moderator

Pridružio: 22 Feb 2007

PorukaPoslao: Pet Jun 26, 2009 1:14 am    Naslov: Novi Prestigio 450 BT sa Bluetooth funkcijom Odgovoriti sa citatom

Naizgled isti kao Prestigio 450 sa dodatkom Bluetootha ( 450BT ) za razliku od cca. 2.500 din...
Danas stiglo (25.06) sutra prvi utisci
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
M_A_R_K_O
4 satelita

Pridružio: 18 Dec 2009

PorukaPoslao: Pet Dec 18, 2009 2:10 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I, šta bi? (;
Šalim se malo Wink, razmišljam se o kupovini ovog uređaja i baš se
obradovah kad vidjeh temu o njemu, ali ona prazna... Sad (:

Na jedno stranom sajtu naiđoh na sledeći review:

**Prestigio GeoVision 450 BT gps**
Positive sides: very user-friendly interface, bluetooth, ability to view photos, listen to music, IGO8 - very "beautiful" program (Owned by a beautiful and everything)
Negative sides: navigation system searches for satellites for 20 minutes, constantly loses its signal, use the navigator as a navigator IMPOSSIBLE! Do not buy a very bad model!
Passed for examination apparatus 2 months on the expertise already and believe that the model is workable. bad cards, half of the houses it. Prior to that enjoyed GARMIN'om - there were no problems.

Da li je moguće da je ovoliko loš, da li neko zna??
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
sstenks
5 satelita

Pridružio: 06 Jun 2009

PorukaPoslao: Sre Jan 13, 2010 2:13 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Utisci su subjektivna stvar , ja imam Prestigio 450 BT vec sest meseci, mogu da kazem da nije los ne gubi signal povezivanje sa satelitima traje oko 5 min ako duze vreme nije radio odnosno ako je bio iskljucen na hardverskom prekidacu (ON OFF hladni start ). Ako je bio u u stand by modu povezivanje oko 1 do 2 minuta .
Jedina zamerka je malo sporiji procesor i to se oseti ako si prethodno koristio slican uredjaj sa brzim procesorom . Sto se tice Bluetooth-a jedan je od najboljih integrisanih uredjaja koje sam koristio poredio sam ga sa Garmin integrisanim Bluetooth uredjajima (Modulacija je cista ,neizoblicava,boja tona perfektno podesena, nema eho,i uz to dovoljno glasna a mikrofon nemoras da pojedes da bi te sagovornik cuo.
Player za pustanje filmova je malo losiji secka (verovatno zbog codec-a ) trebalo bi staviti neki drugi player.
Torbica koja stize uz njega lepog je izgleda ali snala moze da izgrebe uredjaj nedaj boze da okrenes displej prema snali za zakopcavanje ... to sam primetio na vreme . Inace uredjaj se vrlo lako otkljucava mozes pogledati teme "Prestigio 450" tu sam detaljno opisao nacin kako se to radi.
Sve u svemu sasvim solidan uredjaj za te pare uz malo strpljenja u njega moze da se sto sta stavi. Navigacija radi odlicno Bluetooth odlican a sve ostalo je bar meni bilo manje vazno nadam se da sam bar i malo pomogao.
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum -> Novosti i testovi Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu