GPS Srbija mobile | GPS za pocetnike


Mio MOOV M400 Adr ili Prestigio 430 ili...???

Mio MOOV M400 Adr ili Prestigio 430 ili...??? 
Autor: vedran86 
Poslao: 30/03 02:06 AM 
 
Postovanje gospodo,
Vidim da sam 100... i neki koji postavlja ovo pitanje ali nikako da nadjem odgovor koji mi odgovara. Procitao sam dosta sa foruma pre nego sto sam postavio ovo, zato molim Moderatore da premeste ili sta vec ako negde vec postoji ova tema.

No,da ne smaram vise, odlucio sam da kupim GPS. Ne bih isao na varijantu nekog PDA ili sta vec,nego na konkretnu spravu. Prioritet mi je navigacija kao takva,nisu mi bitne slike,muzika, itd... Posto radim neku vrstu dostave, bitno mi je mogu da nabacim mape koje su dobro pokrivene kucnim brojevima (Beograd), da sljaka u SLO,HR,CG,GR i da je ekran 4.3'' (kontam je mi je 3.5 malo, a vise od 4.3 veliko).

Koristio sam par puta neki Everton, bio mi je ok, s tim da nisam bio zadovoljan kucnim brojevima, tj. van najstrozeg centra nije precizan, radi po logici "naveo sam te otprilike, broj je u krugu od 100m pa se ti snadji". Konkretno, nisam mogao da se snadjem ni na Banjici,ni u Brace Jerkovic, ni na Vozdovcu.... E sad,mozda je to zato sto po njemu nije nista cackano i ubacivano pa su mape stare,tj. odmah iz kutije je zavrsio na "radnom mestu", a mozda i ne, uglavnom situacija je takva.

Voljan sam da platim plafon 13000!
Racunam da bi mi bilo pametno da uzmem nesto markirano,pa sad ne znam ni ja.... Garmin, Prestigio, Mio...???
Prestigio 430 (navodno 10.500) i Mio M400ADR (12.499) mi deluju nekako primamljivo,sta vi mislite? Neki drugi predlog?


Hvala na pomoci unapred


 
Autor: T1T0 
Poslao: 30/03 09:31 PM 
 
I mene interesuje isto,osim sto je meni sve jedno koje je marke uredjaj,bitno da radi posao.